Dans

Vind je het leuk om te dansen in de club, op Tiktok of veilig in je kamer? Dan is de categorie dans wat voor jou. Hier kan je jezelf verder ontwikkelen in verschillende dansstijlen met behulp van leeftijdsgenoten en professionele coaches.

Ik ben Sophie van Grinsven

Hey! Ik ben Sophie van Grinsven, en ik ben choreograaf, maker en docent dans.
Ik ben iedere dag van de week bezig met dans, of het nou gaat om dans maken, een voorstelling in elkaar zetten of optreden, het komt allemaal voorbij in mijn agenda! Het grootste deel van mijn week bestaat uit het geven van dansles aan kinderen, jongeren en volwassenen.
De stijlen waar ik het meeste les in geef zijn moderne dans, klassiek ballet, hedendaagse dans en urban contemporary. Daarnaast sta ik zelf ook nog regelmatig op de planken als performer, meestal zijn dat improvisatie voorstellingen maar soms dans ik bijvoorbeeld ook in videoclips. 

Tijdens Art United coach ik je bij het maken van je eigen choreografie (dans) en gaan we aan de slag om je skills uit te breiden met diverse stijlen, om je dansvocabulair (hoeveel bewegingen je weet) te vergroten. Van lyrical jazz tot floorwork, en van volksdans tot urban, het gaat allemaal voorbijkomen!

We gaan ook werken aan je performance, hoe sta je op het toneel? Wat wil je laten zien? Welk verhaal wil je vertellen? We kijken samen op wat voor manier jij als danser en maker kunt groeien en streven naar het beste!  

Hopelijk zie ik je terug in de coaching dans! 

Meld je nu aan voor Art United!