Crew

Ben je benieuwd wat er komt kijken bij het organiseren van een podium, traject of optreden? Meld je aan bij de crew en krijg een exclusief kijkje achter de schermen! Hier leer je hoe je samen met andere deelnemers een traject en voorstelling kan opstellen. Ook leer je wat erbij komt kijken aan decor, licht en geluid.

Meld je nu aan voor Art United!Hi daar! Ik ben Indy

Ik ben Indy van Lieshout, 24 jaar oud en woon in het mooie Tilburg. Op mijn 12de ben ik begonnen als vrijwilliger op een festival en toen kreeg ik de smaak te pakken. Via mijn studie Communicatie en International Event, Music & Entertainment wist ik mijn netwerk in de creatieve industrie al erg snel uit te breiden. 

Sinds een aantal jaar werk ik als zzp'er voor evenementen zoals WOO HAH!, Roadburn, Grasnapolsky en Dynamo Metalfest. Daarnaast word ik ingehuurd door locaties als het Klokgebouw, Poppodium 013 en Willem Twee in Den Bosch voor allerlei functies. Overdag werk ik fulltime als studiomanager van True Blue Tattoo in Eindhoven. Hier ben ik verantwoordelijk voor alle communicatie, onze jaarlijkse tattooconventie en het artiestenmanagement.  

Wil jij dus meer weten over communicatie, content creĆ«ren, conceptbewaking, netwerken, vrijwilligerscoƶrdinatie, programmering, productie of stagemanagement? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Van andere vlakken heb ik hier en daar ook een graantje meegepikt en ik word graag uitgedaagd dus elk idee of vraag is welkom.