Beeldend

Vind je het leuk om je idee├źn te visualiseren? Een beeld zegt meer dan 1000 woorden. Laat je creativiteit de vrije loop en ga aan de slag met tekenen, schilderen, fotograferen en allerlei andere vormen van kunst maken. Ontdek samen met andere jongeren en je coaches nieuwe technieken en vormen. Je hebt hier geen voorkennis bij nodig.

Meld je nu aan voor Art United!

Hoi! Ik ben Dineke van Oosten

Ik ben Dineke van Oosten en ik ben beeldend kunstenaar. In mijn atelier vind ik het heerlijk om met veel verschillende materialen te werken. Ik mix technieken en materialen en experimenteer om tot een kunstwerk te komen. Ik werk bijvoorbeeld met zeefdruk, fotografie, stempels en nog veel meer. Maar ik werk ook regelmatig in het grafisch atelier waar ik alle materialen en machines kan gebruiken. Mijn kunstwerken zijn regelmatig in een tentoonstelling te zien in verschillende steden. Naast mijn werk in mijn atelier geef ik kunstlessen op basisscholen aan alle leeftijden. Maar ik ben vooral heel erg benieuwd naar wat jullie maken. 

Tijdens Art United coach ik je bij het maken van je eigen werk. Ik zal je inspireren door het kijken naar andere kunstenaars, je meenemen naar mijn atelier en andere werkplekken. Ik laat je kennismaken met nieuwe materialen en technieken om zo je skills uit te breiden. We gaan het ook hebben over de inhoud van je werk, wat wil jij vertellen met jouw werk? Wat is het verhaal erachter? En we zullen stilstaan bij de presentatie. Hoe komt jouw werk in een tentoonstelling te hangen. 

Ik heb heel veel zin om samen met jullie in een tof creatief proces in te stappen. We gaan mooie dingen maken!