Art United - Veelgestelde vragen

Wil je meedoen maar heb je nog vragen? Misschien vind je het antwoord hier. En neem anders gerust even contact met ons op.

 

Hoeveel kost het traject?
Het traject is geheel gratis voor deelnemers. Vanuit de gemeente is er een subsidie die dit ondersteunt.

Van wanneer tot wanneer loopt het traject?
We starten op 16 januari en gaan door tot 16 april. Hierbij heb je wekelijks een moment dat je samenkomt.

Zo ziet het traject eruit.

Kan ik nog meedoen?
Is het traject al begonnen maar wil je nog graag mee doen? Stuur dan even een mail naar studi073@huis73.nl en geef aan bij welke categorie je zou willen aansluiten. Dan kijken we samen of dat mogelijk is!

Is dit alleen voor ervaren talenten?
Nee zeker niet, het is voor zowel onervaren als ervaren talenten om samen verder te ontwikkelen! Bij muziek verwachten we dat je een minimale basis weet waarmee we verder kunnen werken. Dus met een gitaar dat je bijvoorbeeld de basisakkoorden kent. Bij andere categorie├źn is dit minder nodig. Een gemotiveerde houding is het belangrijkste!

Wat leer je bij Art United?
Bij ons leer je wat je zelf wilt. Jij geeft aan wat je interessant vindt, waar je heen wilt en hoe hoog je de lat legt. Dit kan je samen met de coaches uitzoeken. Vervolgens werk je met de coaches en deelnemers naar deze doelen!

Wat als ik niet weet waar ik aan mee wil doen?
Jaarlijks proberen we een kijkavond op te zetten waar je langs kan komen. Momenteel is die al geweest. Je kan wel altijd vragen stellen via studi073@huis73.nl of met een dm op Instagram bij studi073. Dan helpen we je verder met een goede keuze maken!

Op welke dagen zijn de coachingsessies van Art United?
De sessies voor theater, muziek en dans zijn op maandag. Deze dag hebben de coaches voor ons vrijgehouden. Theater en dans beginnen waarschijnlijk om 16 uur en zijn tot 18.00 uur. Muziek begint wat later, vanaf 17.30. Met muziek gaan we ook wat later door, tot op z'n laatst 22.00 uur. Dit is onder andere afhankelijk van hoeveel deelnemers er zijn en wie samen willen werken. De coachingsessies crew kunnen op verschillende dagen zijn. De vaste dag om bijeen te komen is op maandag, maar ook andere dagen kun je met crew meelopen. Dat wordt uiteraard in overleg gepland. De coachingsessies beeldend zijn op woensdag van 16 uur tot 18 uur. 

Wij plannen alle coachingsessies zoveel mogelijk direct na schooltijd. De dagen staan vast, maar de exacte tijden van de Art United coachingsessies zijn nog niet bekend. Wat de precieze tijden zijn waarop jij coaching krijgt, kan nog een beetje verschuiven. Dit bepalen de coaches samen met jullie tijdens de Art United Kick-off bijeenkomst op 16 januari. Je mag je opgeven voor twee disciplines mits er voldoende ruimte is en dit gecombineerd kan worden.

Ik heb een andere vraag
Stuur ons een mail: Studi073@huis73.nl