Art United - het Traject

Wat ga je doen bij Art United? In de afbeelding zie je de stappen die in het traject worden gezet. Daaronder lees je meer over de inhoud van het traject. Dit geldt voor alle categorie├źn.

Op welke dagen zijn de coachingsessies van Art United

De sessies voor theater, muziek en dans zijn op maandag. Deze dag hebben de coaches voor ons vrijgehouden. Theater en dans beginnen waarschijnlijk om 16 uur en zijn tot 18.00 uur. Muziek begint wat later, vanaf 17.30. Met muziek gaan we ook wat later door, tot op z'n laatst 22.00 uur. Dit is onder andere afhankelijk van hoeveel deelnemers er zijn en wie samen willen werken. De coachingsessies crew kunnen op verschillende dagen zijn. De vaste dag om bijeen te komen is op maandag, maar ook andere dagen kun je met crew meelopen. Dat wordt uiteraard in overleg gepland. De coachingsessies beeldend zijn op woensdag van 16.00 - 18.00 uur. 

Wij plannen alle coachingsessies zoveel mogelijk direct na schooltijd. De dagen staan vast, maar de exacte tijden van de Art United coachingsessies zijn nog niet bekend. Wat de precieze tijden zijn waarop jij coaching krijgt, kan nog een beetje verschuiven. Dit bepalen de coaches samen met jullie tijdens de Art United Kick-off bijeenkomst op 16 januari. Je mag je opgeven voor twee disciplines mits er voldoende ruimte is en dit gecombineerd kan worden.

Doe ook mee met Art United en meld je hier aan

Hier lees je meer over de inhoud van het traject.

 
 1. We zijn begonnen! Wil je nog meedoen? 
  We zijn inmiddels van start gegaan met het traject. Wil je meedoen? Stuur dan even een mail naar studi073@huis73.nl dat je graag nog mee zou willen doen en met welke categorie. Dan kijken we samen met jou of dit mogelijk is. 
 2. Kick-off
  De kick-off is op 16-01-2023. Hier leren we elkaar kennen, bouwen we vertrouwen op, voeren we leuke activiteiten uit en maak je kennis met je coach en de basis van je categorie. Zo is het dus eerst aftasten wat we gaan doen. De coaches kijken ook wat je ervaring is om hier mooi op in te spelen. 
 3. Begin
  De beginfase is de eerste paar sessies waar je de basis krijgt van de categorie waaraan je meedoet. Zo ontdek je dus wat je leuk vindt en wat bij je past. De coaches laten verschillende genres en technieken zien (afhankelijk van je categorie). Dit is ook aangepast op je ervaring. Het doel hier is om aan de basis te werken en te ontdekken wat je verder wilt ontwikkelen. Dit allemaal onder begeleiding van je coach. Heb je al meer ervaring en ken je de basis al? Fijn! Dan kan je als je wilt eerder naar de midden fase om te werken aan je doelen. 
 4. Midden
  Bij de middenfase weet je wat allemaal mogelijk is in je categorie en heb je duidelijk wat je wilt ontwikkelen met de andere deelnemers en je coach. In deze fase werk je verder aan je doelen. Dit doel kan heel breed of heel specifiek zijn. 
 5. Eind
  Bij de eindfase werk je naar je einddoel toe. Dit kan een performance, voorstelling of expositie zijn. Hierdoor heb je ook echt een eindproduct. Vervolgens heb je de keus om dit te laten zien op het Art United festival. Dat hoeft natuurlijk niet. Door dit eindproduct heb je allereerst iets waar je echt trots op kan zijn omdat je het zelf onder begeleiding van een coach en misschien samen met andere deelnemers hebt gemaakt. Daarbij heb je ook iets wat je kan laten zien bij een kunst- of cultuuropleiding. Zo laat je zien dat je buiten school aan je talentontwikkeling hebt gewerkt. 
 6. Laatste workshop
  De laatste workshop is op 03-04-2023. Hierna heb je de keus om te laten zien wat je geleerd hebt op het Art United festival. 
 7. Generale repetitie
  De generale repetitie is op zondag 02-04-2023. Hier treffen we de laatste voorbereidingen voor het Art United festival. Zo zetten we de puntjes op de i en zorgen we dat we er een prachtige show van maken voor familie en vrienden.
 8. Art United festival
  Het festival is op zondag 16-04-2023. Hier laat je zien wat je in het traject hebt geleerd. Muziek, dans en theater krijgen echt een podium om op te performen, kunst krijgt een galerij waarbij je een expositie kan opzetten om te laten zien. Dit is allemaal een vrije keuze, vind je het te spannend? Dan hoef je niks te laten zien en mag je gezellig komen kijken en je vrienden aanmoedigen. Het is vooral een gezellige dag waarbij je een mooi traject afsluit met familie en vrienden. 

Meer vragen over het traject? DM ons op Instagram studi073 of stuur een mail. We zullen dan zo snel mogelijk reageren.