Art United

Het coachingstraject start op 16 januari 2023

Wat is Art United?

Art United is een talentontwikkelingstraject en geeft jongeren van
12 - 22 jaar de exclusieve kans om zich gratis te ontwikkelen in muziek, zang, kunst, dans en theater.

 

Welk talent ontwikkel jij?

Ieder jaar is Art United een groot succes en nu heb jij de kans om mee te doen! Hierbij heb je geen tot minimale ervaring of voorkennis nodig (afhankelijk van de categorie). Het enige wat je nodig hebt om er een leuke ervaring van te maken is een gemotiveerde houding!

Wat Art United bijzonder maakt is dat jij bepaalt waar je de lat legt. Jij geeft je doelen aan en samen met professionele coaches en je mededeelnemers werk je naar dit punt toe. 

In welke categorieën kan je meedoen?

Hier zie je alle categorieën waarin je gecoacht kan worden. Bij alle categorieën kan je in overleg je genre bepalen. Ook geef je zelf aan wat je doel is en hoe hoog je de lat legt. De coach begeleidt je hiernaartoe samen met andere deelnemers.

Het Traject: wat ga je doen

In het traject werk je samen met andere deelnemers aan je eigen doelen. De coach begeleidt je om eerst te ontdekken wat jouw categorie inhoudt. Vervolgens kan je met deze kennis je eigen doelen opstellen met de coach. Hier werk je dan samen met andere deelnemers naar toe. Het is vooral een heel leuk traject waar je nieuwe vrienden maakt en jezelf creatief leert uiten. 
Het traject start op 16 januari en duurt drie maanden. 

Wil je meer inhoudelijke informatie? Kijk dan hier

Ontmoet Johan, oud-deelnemer muziek

Dankzij Art United heb ik veel mooie mensen leren kennen en mijn grenzen verlegd. Mijn doel om te groeien als muzikant werd ook bereikt door nieuwe doelen die tijdens het traject ontstonden.

De coaches kijken mee naar persoonlijke doelen van deelnemers en zo kunnen ook nieuwe samenwerkingen ontstaan. Zo had een
deelnemer haar eigen lied geschreven, maar nog nooit met een band uitgevoerd. Een coach hielp mee met hoe we dit voor elkaar konden krijgen!

Lees hier de ervaring van oud-deelnemer Willemijn

Heb je vragen of wil je meer weten?