Art United

Art United helpt jou om te doen wat jij leuk vindt! Creatief, verbindend, open-minded in muziek, zang, kunst, dans en theater.

Benieuwd? In het najaar start de nieuwe editie 2024-2025!

Wat is Art United?

Heb jij een passie voor creativiteit en kunst? Dan hebben we iets speciaals voor jou: Art United, een geweldig talentontwikkelings-traject voor jongeren van 14 tot halverwege de 20 jaar! 

Bij Art United krijg je de unieke kans om jezelf gratis te ontwikkelen in verschillende kunstvormen, zoals muziek, zang, dans, theater, kunst en zelfs festivalorganisatie. Het draait allemaal om het ontdekken en uitbreiden van jouw creatieve talenten. Het hoogtepunt is het festival. Op dit podium mag je jouw werk tonen aan al je vrienden en familie. 

Het mooie aan Art United is dat jij zelf bepaalt welke doelen je wilt bereiken. Samen met professionele coaches werk je intensief aan het verwezenlijken van jouw artistieke dromen. 

Het coachingstraject duurt drie maanden en is een onvergetelijke reis vol creativiteit en zelfontplooiing. Om de week geniet je van inspirerende coachingssessies, terwijl je in de andere weken zelfstandig werkt samen met de andere deelnemers. 

Bij de kick-off ontmoet je de coaches en andere deelnemers, en vorm je als je wilt een groepje om samen te repeteren en op te treden. Art United is year round! Voor en na het traject organiseren we inspirerende en gezellige bijeenkomsten.

Art United 2024 - 2025: doe mee!

We hebben geweldig nieuws: dit najaar start Art United weer!
Ben je beginner of gevorderd? Iedereen kan meedoen. 
Houd onze socials of de website in de gaten voor de datums en om je op te geven. 

Wil jij op de hoogte blijven?
Volg ons op instagram 
Of stuur een mailtje naar studi073@huis73.nl

Dus, als jij klaar bent om je creatieve skills naar een hoger niveau te tillen, wacht dan niet langer. Sluit je aan bij Art United en laat jouw kunstzinnige talenten stralen als nooit tevoren! Tot snel! 

Wil je weten hoe het festival eruit ziet? Bekijk dan hier de aftermovie van Art United 2024 en 2023.