Art United

Kom naar de Art United kijkavond op 28 november

Het coachingstraject start op 16 januari 2023

Wat is Art United?

Art United is een talentontwikkelingstraject en geeft jongeren van
12 - 22 jaar de exclusieve kans om zich gratis te ontwikkelen in muziek, zang, kunst, dans en theater.

 

Welk talent ontwikkel jij?

Ieder jaar is Art United een groot succes en nu heb jij de kans om mee te doen! Hierbij heb je geen tot minimale ervaring of voorkennis nodig (afhankelijk van de categorie). Het enige wat je nodig hebt om er een leuke ervaring van te maken is een gemotiveerde houding!

Wat Art United bijzonder maakt is dat jij bepaalt waar je de lat legt. Jij geeft je doelen aan en samen met professionele coaches en je mededeelnemers werk je naar dit punt toe. 

In welke categorieën kan je meedoen?

Hier zie je alle categorieën waarin je gecoacht kan worden. Bij alle categorieën kan je in overleg je genre bepalen. Ook geef je zelf aan wat je doel is en hoe hoog je de lat legt. De coach begeleidt je hiernaartoe samen met andere deelnemers.
Wil je de coach ontmoeten? Meld je aan voor de Kijkavond.

Het Traject: wat ga je doen

Het traject start op 16 januari en duurt drie maanden. Iedere week kom je samen en word je gecoacht. Aan het einde kan je afsluiten met een eigen optreden/voorstelling. Deze afsluiting is geheel vrijblijvend maar wel heel leuk om te doen.

We verwachten van je dat je in het traject echt mee doet en gemotiveerd bent.

Zo ziet het traject eruit

Ontmoet Johan, oud-deelnemer muziek

Dankzij Art United heb ik veel mooie mensen leren kennen en mijn grenzen verlegd. Mijn doel om te groeien als muzikant werd ook bereikt door nieuwe doelen die tijdens het traject ontstonden.

De coaches kijken mee naar persoonlijke doelen van deelnemers en zo kunnen ook nieuwe samenwerkingen ontstaan. Zo had een
deelnemer haar eigen lied geschreven, maar nog nooit met een band uitgevoerd. Een coach hielp mee met hoe we dit voor elkaar konden krijgen!

Heb je vragen of wil je meer weten?